Budinca de varza acra

Printeaza

O reteta de budinca de varza acra, ceapa, pasta de tomate, carne de porc, smantana, cascaval si rozmarin.Budinca de varza acra

Ingrediente:

  • 1 varză acră
  • 3-4 cepe
  • 3 linguri pastă de  tomate
  • 4-5 felii pulpă de porc sau ceafă afumată
  • 100 g smântână
  • 50 g caşcaval
  • 1 linguriţă rozmarin

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, speli varza şi le tai mărunt. Căleşti ceapa în ulei încins, adaugi varza bine scursă şi le laşi să se călească împreună. După ce varză s-a înmuiat o răstorni într-un vas care merge la cuptor.

Intinzi pasta de tomate, apoi aşezi afumătura tăiată felii subţiri. Amesteci smântână cu rozmarinul, o torni peste feliile de carne, presari caşcavalul ras şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.