Budinca de varza cu cartofi

Printeaza

Budinca de varza cu cartofi din: varza acra, cartofi, ulei, marar, patrunjel, suc de rosii, ceapa.

Ingrediente:Budinca de varza cu cartofi

  • 1 kg varza acra
  • 1 kg cartofi
  • ulei pentru prajit cartofii
  • 1 lingura marar
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 pahar suc de rosii
  • 2 cepe

 

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se taie rondele si se prajesc in ulei. Varza se taie fideluta. Ceapa se taie marunt, se caleste putin, se adauga sucul de rosii, mararul, patrunjelul si se lasa sa fiarba putin sa se ingroase sosul.

Intr-un  vas jena sau o tava se pun un rand de varza, un rand de cartofi prajiti, un rand de sos. Se repeta aranjarea straturilor si se pune la cuptor potrivit, pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.