Budinca de varza cu ciuperci

Printeaza

Budinca de varza cu ciuperci din: varza, ulei, oua, ciuperci, pesmet, sos de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de varza cu ciuperci

  • 1 varză mare
  • 150 ml untdelemn
  • 4 ouă crude
  • 2 ouă fierte
  • 200 g ciuperci
  • 30 g pesmet
  • piper
  • sare
  • 6 linguri sos de roşii

 

Mod de preparare:

Varza se spală bine şi se opăreşte, 10 minute, în apă cu sare. Se scurge, se toacă mărunt şi se căleşte în untdelemn.

Se adaugă gălbenuşurile, ciupercile tăiate felii, ouăle fierte bine şi sfărâmate, albuşurile bătute spumă şi puţin piper. Se tapetează o formă cu untdelemn şi pesmet şi, în ea, se toarnă compoziţia.

Se fierbe la bain-marie. Se răstoarnă pe un platou şi se serveşte cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.