Budinca de varza noua cu ciuperci

Printeaza

Budinca de varza noua cu ciuperci 

Ingrediente:Budinca de varza noua cu ciuperci

  • 1 varză nouă (cam de 1 kg)
  • 100 g unt
  • 6 ouă
  • 1 cutie ciuperci
  • sare
  • piper
  • mărar
  • ceapă verde

 

Mod de preparare:

Varza o tai în patru şi o fierbi în apă cu sare. După ce s-a răcit, o tai fideluţă, adaugi 3 gălbenuşuri, untul topit, apoi 3 albuşuri bătute spumă cu sare şi piper după gust.

Le pui într-un vas termorezistent şi le dai la cuptor pentru 1 oră, la foc domol. Ciupercile le căleşti cu puţin unt şi cu ceapă tăiată mărunt, apoi adaugi şi mărarul. Compoziţia o torni peste varză.

O mai dai la cuptor pentru 10 minute. în acest timp fierbi cele 3 ouă rămase. Ornezi budinca de varză cu felii de ouă răscoapte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.