Budincă de vinete cu branza

Printeaza

Budincă de vinete
Budincă de vinete cu branza

Ingrediente pentru aluat:

  • 200 g brânză dulce dietetică
  • 100 g margarină
  • 1 praf de copt
  • făină cât cuprinde
  • 1 praf sare
  • 2 linguri zeamă de lămâie

Ingrediente pentru compoziţie:

  • 4-5 vinete, de preferinţă bine coapte şi mai subţiri
  • 2 cepe
  • 3 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingură vegeta, condimente (opţional)
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se înăbuşă cu apă şi ulei. Vinetele se curăţă de coajă, se taie cubuleţe, se pun peste ceapă şi se lasă să se înmoaie la foc mic cu restul ingredientelor.

Din ingredien­tele pentru aluat se obţine o cocă care se întinde uşor şi se pune într-o tavă sau într-un vas de Jena. Peste acest aluat se adaugă compoziţia care se întinde uniform pe toată suprafaţa. Se dă la cuptor, la foc potrivit, circa 40-45 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.