Budinca din branza cu nuci

Printeaza

Budinca din branza cu nuci din: brânză de vaci, coaja rasă de lămâie, oua, zahăr,  stafide, fulgi de ciocolată, nuci, zahăr vanilat.

Ingrediente:Budinca din branza cu nuci

  • 1 kg brânză de vaci
  • coaja rasă de la 2 lămâi
  • 6-8 gălbenuşuri
  • 300 g zahăr
  • 100 g stafide
  • fulgi de ciocolată
  • nuci tocate fin
  • 1 plic de zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Intr-un vas mare, zdrobeşti brânza de vaci foarte bine şi o amesteci cu gălbenuşurile, cu zahărul, stafidele şi coaja de lămâie, până ce devine compoziţia ca o cremă.

Torni compoziţia într-o formă de tort sau pe o farfurie rotundă, îi dai o formă de tort şi o tapetezi cu pesmet, amestecat cu nucă, zahăr vanilat şi fulgi de ciocolată.

Dai budinca la frigider timp de 2 ore, până se întăreşte şi apoi se poate consuma.

Poţi pune în compoziţie şi fructe zaharisite, tocate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.