Cartofi la air fryer cu sos de maioneza din: cartofi, ulei de masline, paprika, pudra de usturoi, sare, maioneza, pasta de rosii uscate, otet alb, patrunjel. Timp de preparare 15 minute, Timp de gatire 25 minute, 4-6 portii Ingrediente: 1kg cartofi, taiati in sferturi 2 linguri ulei de masline 3 lingurite paprika iute 1 lingura […]
Budinca din carne de vita
PrinteazaBudinca din carne de vita din: paste, carne, oua, ardei, unt, pesmet, boia, sare, piper, paturnjel, ulei, smantana, iaurt.
Ingrediente:
- 500 g paste spiralate
- 800 g carne de vită
- 4 ouă
- doi ardei capia
- 80 g unt
- 70 g pesmet
- o linguriţă de boia dulce
- sare
- piper
- pătrunjel
- ulei de floarea-soarelui
- smântână
- iaurt
Mod de preparare:
Budinca din carne de vita: Carnea de vită se curăţă de pieliţe, se spală şi se taie în cuburi. condimentează cu sare şi piper, se pune într-un castron şi se introduce la rece pentru zece minute.
încinge ulei într-o cratiţă, se adaugă carnea de vită şi se prăjeşte. Se scoate cu o paletă cu găuri şi se pune într-un castron să se răcească.
Ardeii capia se spală, se curăţă şi se taie în fâşii subţiri. Pastele se fierb în apă cu un praf de sare şi o lingură de ulei.
Când sunt fierte se scot, se pun într-o strecurătoare şi se trec sub un jet de apă rece.
Intr-un vas mai mare se pun pastele scurse de apă, carnea de vită şi fâşiile de ardei.
adaugă ouăle, boiaua dulce, pătrunjelul tocat, sarea şi piperul după gust.
unge cu unt o tavă, se tapetează cu pesmet şi se toarnă compoziţia în ea.
introduce tava în cuptorul încins şi se ţine timp de 30-45 de minute. serveşte fierbinte, cu smântână sau iaurt.
Poftă bună!
Cartofi la air fryer cu sos de maioneza