Budinca din dovleac, ciuperci si rosii

Printeaza

O reteta delicioasa de Budinca din dovleac, ciuperci si rosii din: ciuperci, dovleac, cascaval, rosii, oua, cimbru, usturoi, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 200 g dovleac
  • 200 g cascaval
  • 400 g rosii
  • 4 oua
  • 2 ramurele de cimbru proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ciupercile în feliuţe, roşiile în rondele şi dovleacul în cubuleţe. Pisaţi usturoiul şi amestecati-l cu ouăle bătut (puteţi bate albuşurile spumă, separat), uleiul şi cu cimbrul tăiat mărunt. Condimentaţi amestecul, apoi puneţi-l într-o tavă unsă cu ulei.

Acoperiţi tava cu folie şi ţineţi-o la cuptorul bine încălzit, la foc potrivit, 15 minute, apoi luaţi folia şi lăsaţi mai departe la copt până când legumele s-au înmuiat suficient. La servire, se ornează budinca cu frunze proaspete de cimbru.

Budinca din dovleac, ciuperci si rosii

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Dementiala e budinca asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.