Budinca din dovleac, ciuperci si rosii
PrinteazaO reteta delicioasa de Budinca din dovleac, ciuperci si rosii din: ciuperci, dovleac, cascaval, rosii, oua, cimbru, usturoi, ulei, sare si piper.
- 500 g ciuperci
- 200 g dovleac
- 200 g cascaval
- 400 g rosii
- 4 oua
- 2 ramurele de cimbru proaspat
- 1 catel de usturoi
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi ciupercile în feliuţe, roşiile în rondele şi dovleacul în cubuleţe. Pisaţi usturoiul şi amestecati-l cu ouăle bătut (puteţi bate albuşurile spumă, separat), uleiul şi cu cimbrul tăiat mărunt. Condimentaţi amestecul, apoi puneţi-l într-o tavă unsă cu ulei.
Acoperiţi tava cu folie şi ţineţi-o la cuptorul bine încălzit, la foc potrivit, 15 minute, apoi luaţi folia şi lăsaţi mai departe la copt până când legumele s-au înmuiat suficient. La servire, se ornează budinca cu frunze proaspete de cimbru.
Budinca din dovleac, ciuperci si rosii
Pofta buna!
Dementiala e budinca asta