Budinca din fulgi de ovaz si mere

Printeaza

O reteta de budinca din fulgi de ovaz, mere, miere, nuca si ulei.Budinca din fulgi de ovaz si mere

Ingrediente:

  • 200 g fulgi de ovăz
  • 1 kg mere
  • 1 pahar nucă măcinată
  • 5 linguri miere
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli merele foarte bine şi le răzui cu tot cu coajă. Le amesteci cu fulgii, nuca şi mierea. Ungi cu ulei o formă rotundă, pui compoziţia de mai sus şi o dai la cuptor pentru 15 minute.

O laşi apoi să se răcească în forma în care ai copt-o şi o răstorni. O ornezi cu felii de mere şi nucă de cocos albă sau colorată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.