Budincă din piept de pui
PrinteazaBudincă din piept de pui din: cascaval ras, orez, morcov, ceapa, mazare, ulei, sus de rosii, sare.
- 3-4 linguri caşcaval ras
- 1/2 cană orez
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 ceaşcă mazăre
- 2-3 linguri ulei
- 1 ceaşcă suc de roşii
- puţină sare
Mod de preparare:
Fierbi orezul şi între timp razi morcovul şi toci ceapa pe care împreună cu mazărea le înăbuşi în ulei şi apă. După ce legumele s-au înmuiat, pui şi sucul de roşii şi mai laşi pe foc 10 minute.
Amesteci orezul cu caşcavalul, apoi formezi găluşte pe care le adaugi în sosul de legume luat de pe foc. Sunt bune cu salată de varză albă sau de sfeclă roşie.
Poftă bună!