Budinca din ravioli cu cascaval

Printeaza

Budinca din ravioli cu cascaval din: ravioli, ceapa verde, morcovi, rosii, ciuperci champignon, mazare verde, porumb, ulei vegetal, unt, mozzarella, sos de usturoi si sare.

Ingrediente:

  • 300 g ravioli
  • un fir de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 100 g ciuperci champignon proaspete
  • 100 g mazare verde congelata
  • 100 g porumb conservat
  • 3 linguri ulei vegetal
  • o lingura unt
  • 100 g cascaval mozzarella
  • 200 g sos de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb ravioli in apa sarata, se dau prin strecuratoare. Ceapa si morcovul se taiese taie cubulete mici.

Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se inlatura semintele si se taie felioare. Ciupercile se taie felioare.

Mazarea se dezgheata, porumbul se scurge de zeama.

Legumele pregatite si ciupercile se prajesc in ulei timp de 3-4 minute, apoi se adauga ravioli.

Amestecul obtinut se intinde pe o forma plata unsa cu unt, peste el se toarna sos de usturoi, amestecat cu mici cubulete de cascaval.

Se coace la cuptor timp de 40 de minute la temperatura de 200C.

Budinca din ravioli cu cascaval

Budinca_din_ravioli_cu_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.