Budinca din ravioli cu cascaval
PrinteazaBudinca din ravioli cu cascaval din: ravioli, ceapa verde, morcovi, rosii, ciuperci champignon, mazare verde, porumb, ulei vegetal, unt, mozzarella, sos de usturoi si sare.
Ingrediente:
- 300 g ravioli
- un fir de ceapa verde
- 2 morcovi
- 3 rosii
- 100 g ciuperci champignon proaspete
- 100 g mazare verde congelata
- 100 g porumb conservat
- 3 linguri ulei vegetal
- o lingura unt
- 100 g cascaval mozzarella
- 200 g sos de usturoi
- sare
Mod de preparare:
Se fierb ravioli in apa sarata, se dau prin strecuratoare. Ceapa si morcovul se taiese taie cubulete mici.
Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se inlatura semintele si se taie felioare. Ciupercile se taie felioare.
Mazarea se dezgheata, porumbul se scurge de zeama.
Legumele pregatite si ciupercile se prajesc in ulei timp de 3-4 minute, apoi se adauga ravioli.
Amestecul obtinut se intinde pe o forma plata unsa cu unt, peste el se toarna sos de usturoi, amestecat cu mici cubulete de cascaval.
Se coace la cuptor timp de 40 de minute la temperatura de 200C.
Budinca din ravioli cu cascaval
Pofta buna!