Budincă de dovleac cu scorţişoară

Printeaza

Budinca de dovleac cu scortisoara din: miez de dovleac, apa, zahar pudra, oua, unt

Ingrediente:

  • 250 g miez de dovleac
  • 250 ml apă
  • 150 g zahăr pudră
  • 12 ouă
  • 50 g unt
  • un vârf de cuţit scortisoara pisata
  • sare
  • frisca pentru ornat

 

Mod de preparare:

Budincă de dovleac cu scorţişoară: Fierbeţi sau coaceţi dovleacul şi faceţi din el un piure. Adăugaţi laptele, zahărul pudră, ouăle bă­tute, untul, sarea şi scorţişoara.

Amestecaţi bine compoziţia şi apoi puneţi-o la copt într-un vas ter-morezistent, uns cu unt.

Coaceti budinca 40 – 45 de minute şi apoi lăsaţi-o la răcit. Ornaţi cu frişcă înainte de servire.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.