Budinca de dovleac cu spanac din: spanac, ceapa, usturoi, busuioc, ulei de masline, rosii, dovleac, oua, patrunjel.
Ingrediente:
o legatura mare de spanac
jumatate de ceapa tocata
4 catei de usturoi zdrobiti
o mana de busuioc tocat
o lingura de ulei de masline
o cutie de rosii cuburi
un dovleac taiat cuburi
2 oua
cateva fire de patrunjel tocat (tocat)
Mod de preparare:
Preîncălziti cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecaţi cuburile de dovleac cu ulei de măsline şi coaceti-le într-o tavă acoperită cu foaie de copt timp de 45 de minute până se înmoaie.
Incălziţi ulei într-un vas şi adăugaţi spanacul, ceapa, usturoiul şi busuiocul.
Sotati şi luaţi de pe foc înainte ca spanacul să devină maroniu.
Intr-un vas de yena, aşezaţi un strat de sote, un strat de roşii din conservă şi un strat de cuburi de dovleac.
Spargeti ouăle deasupra şi presăraţi un praf de sare.
Dati la cuptor şi verificaţi după 5 minute dacă ouăle s-au făcut.
Budinca de galbiori cu branza Gouda din: galbiori, sare, vanata, praz, rosii, ceapa, usturoi, ulei, supa de legume, oua, branza Gouda. Ingrediente: 500 g gălbiori sare 1 vânătă 1 tijă de praz 3 roşii 1 ceapă 1 căţel de usturoi 3 linguri de ulei 200 ml supă de legume 2 ouă 100 g brânză Gouda proaspăt […]
Nu prea ma omor eu dupa dovleac, dar budinca asta arata foarte bine
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nu prea ma omor eu dupa dovleac, dar budinca asta arata foarte bine