Budinca de dovlecei cu sunca

Printeaza

Budinca de dovlecei cu sunca din: dovlecei, ceapa, faina, usturoi, sunca, cascaval, oua, pesmet, marar, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de dovlecei cu sunca

  • 500 g dovlecei
  • 1 ceapă
  • 120 g făină
  • 2 căţei usturoi
  • 100 g şuncă
  • 100 g caşcaval ras
  • 4 ouă bătute
  • 4 linguri pesmet
  • 1 legătură mărar
  • 50 g smântână
  • sare
  • cimbru
  • piper

 

Mod de preparare:

Dai prin râzătoare dovleceii curăţaţi de coajă şi cotor şi îi storci de zeamă. Adaugi caşcavalul, ceapa şi mărarul tocate, usturoiul zdrobit, şunca tăiată, ouăle şi amesteci.

Incorporezi pesmetul, smântână şi făina şi condimentezi după gust. Trebuie să obţii o consistenţă uşor groasă. Dacă e moale, poţi să mai adaugi făină.

Pui compoziţia într-un vas tapetat şi dai la cuptorul încins 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.