Budincă dulce de varză

Printeaza

Budincă de varză

Ingrediente:Budincă dulce de varză

  • 1 kg varză albă
  • 150 g brânză dulce dietetică
  • 200 g iaurt
  • 3 ouă
  • 3-4 linguri făină
  • 150 g caşcaval
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Varza se curăţă, se spală şi se pune la fiert 10 minute. Se scurge, se răceşte, se taie feliuţe subţiri şi se amestecă cu restul ingre­dientelor de mai sus: caşcavalul dat pe răzătoarea mare, mărarul tocat fin, ouăle bătute bine, brânza, iaurtul şi sare după gust.

Intr-un vas de Jena, care în prealabil a fost uns şi tapetat cu pesmet, se toarnă compoziţia şi se dă la cuptor, la foc potrivit, 40-45 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.