Budinca de fasole verde cu ardei gras si rosii din: ouă, fasole verde fideluţă, v brânză rasă amestec (caş de oi şi de vaci), ardei roşu, făină integrală sau pesmet, smântână, ceapa, bicarbonat, ulei de floarea-soarelui, sare, piper, cimbru, mărar verde (opţional). Ingrediente: 4-5 ouă 600 g fasole verde fideluţă 1 bol mic cu brânză rasă amestec (caş de oi şi […]
Budinca de fasole verde cu carne
PrinteazaBudinca de fasole verde cu carne din: fasole verde, carne tocata, parmezan, cascaval, ceapa, rosii, sare, piper, verdeata.
- 450 g carne de vită tocată
- 500 g fasole verde opărită
- 50 g parmezan
- 10 felii caşcaval
- 2 cepe
- 4 roşii mari
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Rumeneşti carnea de vită într-o tigaie încinsă şi presari sare şi piper, după gust. Apoi adaugi ceapa tăiată mărunt.
Micşorezi focul şi amesteci constant.
Pui fasolea, feliile de caşcaval, carnea si roşiile tăiate felii într-un vas termorezistent, pe care l-ai uns cu unt, în felul următor: un strat de roşii, un strat de felii de caşcaval, un strat de carne, un alt strat de caşcaval, de fasole verde şi roşiile tăiate rondele.
Presari parmezanul, torni ulei, după gust şi dai la cuptorul preîncălzit 30 de minute.
Ornezi cu pătrunjel.
Pofta buna!
Budinca de fasole verde cu ardei gras si rosii
Pofta buna!