Budinca de franzela cu branza
PrinteazaBudinca de franzela cu branza din: franzela, branza, ou, lapte, unt, sare, zahar.
- 4 felii de franzelă veche
- 3 linguri cu brânză de vaci
- 1/2 albuş de ou
- 4 linguri cu lapte cald
- 1 linguriţă cu unt
- sare
- zahăr
Mod de preparare:
Răsturnaţi laptele în farfurie, înmuiaţi feliile de franzelă, pe care le aşezaţi într-o farfurie incasabilă.
Amestecaţi brânza de vaci cu 1 lingură cu zahăr, 1/2 albuş de ou bătut spumă, puţină sare şi restul de lapte (dacă rămâne).
Aşezaţi o felie de franzelă, acoperiţi cu strat de brânză, aşezaţi următoarea felie şi acoperiţi iar cu brânză. Ultima felie încheie budinca. Daţi la cuptor 20 min (sau 4 min la cuptorul cu microunde).
Budinca se poate servi caldă sau rece.
Pofta buna!