Budinca cu iaurt, vanilie si fructe de padure din: ouă, miere, iaurt, extract de vanilie, amidon, amestec de fructe de pădure (congelate), zahar pudra.
Ingrediente:
4 ouă
70 g miere
250 g iaurt
1 linguriţă extract de vanilie
1 lingură amidon
200 g amestec de fructe de pădure (congelate)
zahăr pudră
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 160 °C. Intr-un castron se amestecă ouăle cu miere, iaurt, extract de vanilie şi amidon.
Se lasă să se decongeleze fructele. Jumătate din cantitatea de fructe se aşază pe fundul unei forme de tort (o 23 cm).
Se toarnă deasupra amestecul de ouă, se presară restul de fructe şi se coace la cuptor timp de cca 40-45 min.
Se pudrează cu zahăr şi se serveşte imediat (dar se poate consuma şi rece).
Budinca cu freekeh si carnati din: carne de carnati, apa, cereale feekah, seminte de in, ketchup, pudra de ceapa, paprika, seminte de fenel, pudra de usturoi, salvie, piper negru, sirop de artar, cimbru, ulei. Potrivita pntru micul dejun, satiosa si gustoasa. Freekeh este un aliment cu cereale făcut din grâu dur verde ( Triticum turgidum […]
Budinca de mei cu unt de mere din: lapte de cocos, apa, unt de mere, scortisoara, ghimbir, sare de mare, faina de mei, sirop de artar, esenta de vanilie, nuci pecan prajite. O budinca satioasa si sanatoasa, usor de preparat care va tine senzatia de foame departe timp de cateva ore. Ingrediente: 235 ml lapte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.