Budincă de iepure

Printeaza

Budinca de iepure din: ceapa rosie, chifle, lapte, carne de iepure, cascaval, oua, sare, piper, oregano si ulei.

Ingrediente:

  • 1 ceapă roşie
  • 50 g chiflă fără gluten
  • 5 linguri lapte
  • 400 g carne de iepure
  • 5 linguri caşcaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă oregano tocat
  • ulei

 

Mod de preparare:

Budincă de iepure: toacă ceapa. taie cuburi chifla şi se înmoaie în lapte. într-un castron, se amestecă ceapa cu carnea tocată şi chifla (stoarsă), 4 linguri caşcaval ras, ou, piper, sare şi oregano.

unge o tavă şi se aşază amestecul de came. nivelează şi se presară restul de caşcaval. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se coace cea 60 min. în cup­torul încins la 170 °C.

înainte de a fi gata, se îndepărtează folia şi se presară pe suprafaţa budincii restul de caşcaval.

dă din nou la cuptor, ca să formeze o crustă frumoasă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Vinul Almaviva

Vinul Almaviva: Un Vin Emblematic din Chile – Almaviva este unul dintre cele mai renumite și apreciate vinuri din Chile, rezultat al colaborării dintre două case viticole de prestigiu: Concha y Toro din Chile și Château Mouton Rothschild din Bordeaux, Franța. Acest vin excepțional reflectă perfect întâlnirea dintre tradiția franceză și terroir-ul chilian. Istoria Almaviva […]

Friptură de miel în crustă de muștar

Friptură de miel în crustă de muștar – o alegere ideală pentru o masă festivă sau o ocazie specială. Mielul este cunoscut pentru textura sa delicată și gustul unic, iar crusta de muștar adaugă un strat crocant și aromat, transformând această friptură într-o experiență culinară de neuitat. Știați că mielul este consumat de mii de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.