Budinca insiropata
PrinteazaBudinca insiropata
Ingrediente:
- 1 cutie cu cocteil de fructe roşii
- 10 linguri cu zahăr
- 6 ouă
- 6 linguri cu griş
- 1 1 lapte
- sare
Preparare:
Intr-o crăticioară arde 4 linguri cu zahăr. Tapetează apoi fundul şi pereţii crăticioarei cu zahărul caramelizat. Separat, bate albuşurile cu un praf de sare şi restul de zahăr. Presară apoi grisul şi amestecă de jos în sus.
Amestecul astfel obţinut toarnă-l în crăticioară tapetată. Coace la cuptor, la foc moderat, 20-30 de minute. După ce s-a copt, lasă să se mai răcească puţin şi taie budinca cu ajutorul unui pahar.
Pe fiecare bucată de budincă toarnă treptat laptele fierbinte. Serveşte budinca ornată cu fructele şi siropul din cockteil.
Pofta buna!
Ce apetisant arata budinca asta. O s-o incerc si eu.