Budinca de legume cu patrunjel

Printeaza

Budinca de legume cu patrunjel din: cartofi, dovlecei, rosii, ardei, ceapa, orez, apa, sare, ulei, marar, patrunjel.

Ingrediente:

  • 300 g cartofi
  • 300 g dovlecei
  • 300 g roşii
  • 300 g ardei gras
  • 300 g ceapă
  • 200 g orez
  • apă
  • sare
  • ulei
  • mărar
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Budinca de legume cu patrunjel: Ungi o cratiţă cu ulei. Speli legumele, le cureţi şi le tai rondele. Aşezi în oală o parte din cartofi, din dovlecei, pui jumătate din cantitatea de orez şi puţină sare.

Adaugi deasupra ardeiul gras, roşiile, după care pui restul de cartofi, de ardei gras, de orez. Peste legume aşezi felii de roşii şi verdeaţa tocată.

Torni peste legume două ceşti de apa si dai la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Lichior de Trandafiri

Lichior de Trandafiri. Preparat din petale de trandafiri comestibili, zahăr și alcool, acest lichior este perfect pentru a fi savurat simplu, cu gheață sau pentru a adăuga un strop de eleganță cocktailurilor și deserturilor. Ideal pentru ocazii speciale, acest lichior va impresiona prin parfumul său unic. Ingrediente 250 ml alcool de 40% (vodcă sau rachiu […]

Jumări cu Mămăligă și Ceapă

Jumări cu Mămăligă și Ceapă – un preparat tradițional românesc, adesea asociat cu bucătăria rurală. Acest fel de mâncare sățios și plin de savoare combină textura crocantă a jumărilor (bucăți de slănină prăjită până devin crocante) cu mămăliga moale și ceapa aromată, creând un contrast delicios de gusturi și texturi. Ingrediente: 500 g slănină neafumată, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.