Budincă de macaroane cu mere

Printeaza

Budincă de macaroane cu mere din: macaroane, mere, oua, zahar.

 

Ingrediente:Budincă de macaroane cu mere

  • 250g macaroane
  • 10 mere mijlocii
  • 2 ouă
  • 3 linguri zahăr(dacă merele nu sunt dulci).

 

 

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele, se strecoară şi se clătesc. Merele se curăţă de coajă şi se taie felii sau se răzuiesc.

Se pun într-un vas mai mare şi se amestecă cu ouăle, albuşurile bătute spumă, zahărul şi macaroanele.

Se unge o cratiţă de 2kg cu margarina sau ulei, se tapează cu pesmet.

Se toarnă compoziţia şi se pune în cuptor 30-45 minute până se rumeneşte.

Se consumă caldă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Budinca de spanac cu migdale

Budinca de macaroane cu sunca si arpagic

Budinca de macaroane cu sunca si arpagic din: macaroane, sare, jambon, branza Gouda, sos bechamel, lapte, branza topita, piper, arpagic. Ingrediente: 500 g macaroane sare 200 g jambon 100 g brânză Gouda 250 ml sos bechamel 150 ml lapte 200 g brânză topită piper 3 linguri de rondele de arpagic verde (sibulet)   Mod de […]

 

Budincă de ciuperci şi ardei gras

Budinca de macaroane cu ciuperci

Budinca de macaroane cu ciuperci din: macaroane, ceapa, ciuperci, usturoi, oua, sunculita, cascaval, smantana, masline, ulei, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet macaroane 1 ceapă 500 g ciuperci 2-3 căţei usturoi 4 ouă 300 g sunculită afumată 200 g caşcaval ras 400 g smântână măsline fără sâmburi 3-4 linguri ulei sare piper pesmet   Mod […]

 

Budinca de macaroane cu ceapa si smantana

Budinca de macaroane cu ceapa si smantana din: caşcaval, macaroane, unt topit, smantana pentru gatit, lapte, ceapa, sare. Ingrediente: 250 g caşcaval 400 g macaroane 40 g unt topit 150 ml smântână pen­tru gătit 300 ml lapte 2 cepe sare Mod de preparare: Tai ceapa în două, apoi în felii subţiri. O căleşti într-o tigaie, în […]

 

Budinca de macaroane cu carne tocata de vita

Budinca de macaroane cu telemea si rosii

Budinca de macaroane cu telemea si rosii din: macaroane, telemea, oua, rosii, piper, sare. Ingrediente: 1 pungă macaroane 250 g telemea 3 ouă 6-8 roşii piper sare Mod de preparare: Macaroanele se fierb 5 mi­nute în apă cu sare şi apoi se scurg. Brânza se sfărâmă si se amestecă cu macaroanele. Se pun în vasul de copt, […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • macaroane cu mere la cuptor
  • macaroane cu mere
  • budinca de paste cu mere
  • paste cu mere la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.