Budinca de macaroane cu smantana

Printeaza

Budinca de macaroane cu smantana din: macaroane, sos de rosii, cascaval, smantana, galbenusuri de ou, unt, sare.

Ingrediente:

  • 300 g macaroane sau paste tuburi
  • 50 ml sos de roşii
  • 300 g caşcaval ras
  • 200 ml smântână
  • 3 gălbenuşuri de ou
  • 1 lingură cu unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Budinca de macaroane cu smantana: Fierbe macaroanele în apă cu sare. Scurge-le bine, după care clăteşte-le cu apă rece.

Separat, amestecă smântână cu gălbenuşurile şi jumătate din canti­tatea de caşcaval ras.

Intr-un vas de yena uns cu unt răs­toarnă macaroanele fierte şi scurse. Adaugă amestecul de smântână şi potriveşte gustul de sare.

Toarnă deasupra sosul de roşii şi presară restul de caşcaval ras. Lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.