Budinca de macaroane cu sunca

Printeaza

Budinca de macaroane cu sunca din: macaroane, sunca, parmezan, frisca, galbenus, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:

  • 300 g macaroane
  • 150 g sunca de Praga
  • 200 g parmezan sau cascaval
  • 200 ml frisca nebatuta (smantana dulce)
  • 3 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele al dente, in apa cu sare. Se taie suncafelii si se rade parmezanul (cascavalul).

Se amesteca bine frisca sau smantana cu galbenusurile si jumatate din branza rasa, se adauga fasiile de sunca si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

In compozitia astfel preparata, se incorporeaza macaroanele fierte si scurse, apoi se rastoarna intr-o forma de budinca (termorezistenta) si se presara cu restul de cascaval.

Se baga la cuptorul incins la 200C si se coace, pana ce s-a rumenit frumos.

Se serveste imediat.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.