Budinca cu marmelada de portocale
PrinteazaBudinca cu marmelada de portocale din: unt, marmelada, paine, oua, lapte, frisca, portocala, miere.
Ingrediente:
- 40 g unt, înmuiat
- 10 felii pâine albă
- 4 linguri marmeladă de portocale sau gem
- 3 ouă, bătute
- 250 ml lapte
- 50 ml frişca lichidă
- coaja răzuită de la 1 portocală
- 3 linguri miere sau sirop
Mod de preparare Budinca cu marmelada de portocale:
Incinge cuptorul la semnul 4/160 C.
Unge fiecare felie de pâine cu unt pe o parte şi apoi unge 5 felii cu marmeladă pe cealaltă parte.
Aşază deasupra celelalte felii, ca să faci sandvişuri, taie-le pe jumătate şi aşază-le în vasul rezistent la cuptor.
Bate ouăle cu laptele şi frişca şi toarnă deasupra. Poţi adăuga deasupra puţină marmeladă.
Aşază vasul la bain mărie şi dă la cuptor 35-45 minute, până când se rumeneşte şi se pătrunde.
Pofta buna!