Budinca cu marmelada de portocale

Printeaza

Budinca cu marmelada de portocale din: unt, marmelada, paine, oua, lapte, frisca, portocala, miere.

Ingrediente:

  • 40 g unt, înmuiat
  • 10 felii pâine albă
  • 4 linguri marmeladă de portocale sau gem
  • 3 ouă, bătute
  • 250 ml lapte
  • 50 ml frişca lichidă
  • coaja răzuită de la 1 portocală
  • 3 linguri miere sau sirop

 

 

Mod de preparare Budinca cu marmelada de portocale:

Incinge cuptorul la semnul 4/160 C.

Unge fiecare felie de pâine cu unt pe o parte şi apoi unge 5 felii cu marmeladă pe cealaltă parte.

Aşază deasupra celelalte felii, ca să faci sandvişuri, taie-le pe jumătate şi aşază-le în vasul rezistent la cuptor.

Bate ouăle cu laptele şi frişca şi toarnă deasupra. Poţi adăuga deasupra puţină marmeladă.

Aşază vasul la bain mărie şi dă la cuptor 35-45 minute, până când se rumeneşte şi se pătrunde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.