Budinca cu migdale dulci

Printeaza

Budinca cu migdale dulci din: unt, zahar tos, migdale, suc de portocale, oua, smantana, sare.

Ingrediente:

  • 150 g unt
  • 200 g zahăr tos
  • 300 g migdale dulci pisate
  • 2 linguri suc de portocale
  • 4 gălbenuşuri de ou
  • 2 albuşuri ou
  • 5 linguri smântână
  • un vârf de sare

 

Mod de preparare Budinca cu migdale dulci:

Se freacă zahărul cu untul până ce devine o cremă omogenă. Se adaugă migdale fin tăiate, praful de sare, sucul de portocale, gălbenuşurile şi smântână.

Se toarnă compoziţia într-un vas de Jena şi se pune deasupra albuşul bătut spumă.

Se lasă la foc mic, în cuptor, ceva mai mult de trei sferturi de oră.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.