Budinca de morcovi cu curry

Printeaza

Budinca de morcovi cu curry din: agar-agar, morcovi, lapte de soia, curry, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 g agar-agar
  • 300 g morcovi
  • 200 ml lapte de soia
  • 1 linguriţă cu vârf de curry
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Budinca de morcovi cu curry: Curăţaţi morcovii şi tăiaţi-i rondele, apoi fier-beţi-i 15 minute în apă clocotită sărată, până devin foarte moi.

Daţi-i la mixer împreună cu laptele, curry, sarea şi piperul.

Turnaţi într-o cratiţă şi încorporaţi agar-agar. Amestecaţi bine, apoi daţi în clocot. Faceţi focul mic şi fierbeţi încă 1 minut, amestecând întruna.

Impărţiţi în castronaşe, lăsaţi să se răcească, apoi ţineţi la frigider cel puţin 2 ore.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Anghinare în Stil Mediteranean la Air Fryer

Anghinare în Stil Mediteranean la Air Fryer: Un Deliciu Sănătos și Rapid din: anghinare, ulei, lamaie, oregano, sare, piper, apa. Această rețetă transformă anghinarele, adesea considerate greu de pregătit, într-un fel de mâncare simplu, sănătos și incredibil de gustos, perfect pentru o cină ușoară sau ca aperitiv într-o zi de vară. Reteta Anghinare în Stil […]

Ciuperci Champignon la Grătar

Ciuperci Champignon la Grătar – sunt o opțiune excelentă pentru o masă ușoară, sănătoasă și plină de savoare. Aceste ciuperci sunt bogate în nutrienți și au un gust delicios atunci când sunt preparate corect. Grătarul le conferă o aromă distinctă, transformându-le într-un fel de mâncare ideal pentru orice ocazie. Reteta Ciuperci Champignon la Grătar Ingrediente: […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.