Budinca cu nuci si carne de vita

Printeaza

Budinca cu nuci si carne de vita din: carne de vita, miez de paine, lapte, ceapa, zahar, nuca, lamaie, oua, unt, frunze de dafin, piper, sare.

 

Ingrediente:

  • 700 g carne de vită tocată
  • 120 g miez de pâine
  • 1 pahar lapte
  • 3 cepe
  • 1 lingură zahăr
  • 2 linguri miez de nucă
  • 1 lămâie
  • 2 ouă
  • 80 g unt
  • 2 frunze de dafin
  • piper
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Budinca cu nuci si carne de vita: Amesteci carnea tocată cu miezul de pâine, înmuiat în lapte şi bine presat, cu cepele tăia­te peştişori şi aurite în ulei.

Framanti bine acest amestec, adaugi un ou, piper pisat, sare, sucul de lămâie, zahărul şi nucile tăiate foarte fin.

Ungi o cratiţă cu unt, pui tocătura si torni un ou ca pentru omletă şi amesteci cu 1/2 pahar de lapte.

Infigi în compoziţie şi foile de dafin şi dai cratiţa în cup­tor, timp de 45 minute, la foc mic.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Budinca de conopida cu carne si branza dulce

Budinca de conopida cu carne si branza dulce din: conopida, carne tocata de pui, ulei, piper, sare, branza dulce, oua, unt, faina, lapte, orez, smantana, marar, unst, pesmet.   Ingrediente: 1 kg conopidă 1 kg carne tocată de pui 50 ml ulei piper, sare 500 g brânză dulce 3 ouă 50 g unt 1 lingură […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.