Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]
Budinca de orez cu ficatei si smantana
PrinteazaBudinca de orez cu ficatei si smantana din: orez cu bob rotund, ficat, ceapa, apa, ciuperci, oua, smantana, ulei, sare, piper, margarina, delikat.
Ingrediente:
- 10 linguri orez cu bob rotund
- 300 g ficat
- 1 ceapă
- 250 ml apă
- 5-6 ciuperci
- 2 ouă
- 2 linguri smântână
- 2 linguri ulei
- piper
- sare
- 20 g margarină
- 2 linguriţe delikat
Mod de preaprare:
Orezul se pune la fiert în apă rece cu sare si se lasă 10 minute. Ficatul si ceapa tocată se pun la călit în ulei pentru 10 minute, se adaugă o linguriţă de delikat si piper.
Intr-un vas de cuptor uns cu margarină, se pune un prim strat de ficat, apoi se presară ciuperci tăiate felii.
pune orezul, se toarnă supa preparată din 250 ml apă şi o linguriţă de delikat şi deasupra se pun ouăle bătute cu sare, piper şi smântână. Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Budinca de orez cu ficatei si smantana
Pofta buna!
Tartine cu somon – Reteta pentru diabetici
Tartine cu somon – Reteta pentru diabetici din: paine, somon afumat, unt, marar. Tartinele cu somon sunt o opțiune excelentă pentru cei care urmează o dietă specifică pentru diabetici, oferind un echilibru între gust, nutrienți și controlul nivelului de zahăr din sânge. Această rețetă este simplă, dar foarte nutritivă și poate fi adaptată ușor pentru […]