Budinca de oua si ciuperci

Printeaza

O reteta de budinca de oua si ciuperci din: ciuperci, oua, albusuri, branza cedar, ceapa, rosii uscate, ardei iute, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Budinca de oua si ciuperci

  • 5 ciuperci proaspete
  • 2 oua
  • 5 albusuri
  • 150 g branza cedar
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cu rosii uscate
  • 1/2 ardei iute
  • 1/2 lingurita cu sare
  • 1/4 lingurita cu piper
  • 1 lingura cu ulei

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca. Adauga ceapa tocata marunt si ciupercile curatate si feliate. Caleste-le la foc mic, pana se evapora apa pe care o lasa ciupercile. Amestecă ciupercile şi ceapa cu roşiile uscate, brân­za cedar dată pe râzătoare, ardeiul iute, după prefe­rinţă.

Bate ouăle (separat, albuşurile cu un praf de sare) şi încorporează-le în com­poziţia de legume şi brânză. Potriveşte gustul de sare şi piper. Toarnă totul într-o formă de copt unsă cu puţin ulei şi •tapetată cu griş ori pesmet. Dă la cuptorul încins pen­tru o jumătate de oră, apoi lasă să se răcorească zece minute.

Budinca de oua si ciuperci

Budinca de oua si ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.