Budincă de pâine
PrinteazaBudincă de pâine din: franzela, lapte, unt, zahar, oua, ciocolata menaj, nuci.
- 1 franzela
- 500 ml lapte
- 2 linguri cu unt
- 100 g zahar
- 2 oua
- 1 ciocolata menaj
- 10 nuci tocate
Mod de preparare:
Puneţi untul topit într-o formă de sticlă termorezistentă, puneţi felii de franzelă pe toată suprafaţa formei, turnaţi laptele cald, în care aţi dizolvat zahărul.
Puneţi nuci tocate peste pâine, iar ouăle le bateţi spumă cu ciocolata trecută pe răzătoarea mică.
Răsturnaţi în formă peste franzelă, coaceţi 30 min la foc potrivit.
Lăsaţi să se răcească în formă, serviţi călduţă, tăiată felii groase.
Budincă de pâine
Pofta buna!