Budinca de paste cu carne tocata de vita

Printeaza

Budinca de paste cu carne tocata de vita din: paste, carne tocata de vita, morcov, ceapa, oua, cascaval, smantana, pasta de tomate, unt, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Budinca_de_paste_cu_carne_tocata_de_vita

  • 250 g paste tip spirala
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 150 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 1 lingura cu unt
  • 1 lingura cu pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în ulei împreună cu morcovul tăiat cubuleţe. Adaugă carnea tocată, stropeşte cu puţină apă şi lasă să se înăbuşe.

Spre final, pune pasta de tomate şi condimentează cu sare şi piper.

După ce s-a răcit, adaugă pastele fierte separat şi ouăle bătute.

Răstoarnă compoziţia în forme ce­ramice unse cu unt şi tapetate cu pesmet.

Acopera totul cu cascaval ras amestecat cu smantana. Lasa la cuptor 40-45 de minute.

Budinca de paste cu carne tocata de vita

Budinca_de_paste_cu_carne_tocata_de_vita

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Budinca de clatite cu spanac

Budinca de paste cu spanac (varianta)

Budinca de paste cu spanac din: macaroane, sare, spanac, ceapa, ulei, carne tocata de vita, vin, branza, iper, oua, smantana, boia, seminte de pin. Ingrediente: 400 g macaroane sare 1 kg spanac (frunze) 1 ceapă 2 linguri de ulei de floarea soarelui 300 g carne tocată de vită 150 ml vin alb 200 g brânză […]

Budinca_de_carne_tocata

Budinca de carne tocata

Budinca de carne tocata din: carne topita, ceapa, rosie, pasta de rosii, unt, faina, lapte, taitei, ulei, patrunjel, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne tocată de vită sau amestec 2 cepe 500 g roşii 1 lingură pastă de roşii 3 linguri unt 2 linguri făină 200 ml lapte 300 g tăiţei de casă ori […]

 

Reteta zilei: Budinca de paste cu carne si sos de rosii

Budinca de paste cu carne si sos de rosii din: ulei de masline, usturoi, ceapa, carne de carnati, carne de vita, rosii, sos de rosii, oregano, condimente italiene, sare, piper, paste, ricotta, amestec de branzeturi, ou, patrunjel. Ingrediente: ulei de masline 5 catei de usturoi, tocat 1/2 ceapa, cuburi 1/2 kg de carne de carnati […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.