Budinca de peste
PrinteazaO reteta de budinca de peste din: cartofi, fileuri de peste afumat, lapte, branza de vaci, lamaie, unt, pesmet, patrunjel verde, sare si piper.
- 5-6 cartofi
- 5-6 fileuri de peste afumat
- 200 ml lapte
- 100 g branza de vaci
- 1 lamaie
- 75 g unt
- 2 linguri cu pesmet
- patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe cartofii in coaja, in apa cu sare. Curata-i, zdrobeste-i cu furculita, apoi amesteca-i usor cu branza de vaci, laptele si un praf de sare si piper.
Unge o forma termorezistena cu unt si tapeteaz-o cu pesmet.
Pune amestecul de branza si cartofi. Din loc in loc, pune cate o bucata de peste si o felie de lamaie.
Deasupra asaza restul de unt taiat cubulete si lasa la cuptor la foc moderat, 30 de minute.
Budinca de peste
Pofta buna!