Budinca de peste

Printeaza

O reteta de budinca de peste din: cartofi, fileuri de peste afumat, lapte, branza de vaci, lamaie, unt, pesmet, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Budinca de peste

  • 5-6 cartofi
  • 5-6 fileuri de peste afumat
  • 200 ml lapte
  • 100 g branza de vaci
  • 1 lamaie
  • 75 g unt
  • 2 linguri cu pesmet
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii in coaja, in apa cu sare. Curata-i, zdrobeste-i cu furculita, apoi amesteca-i usor cu branza de vaci, laptele si un praf de sare si piper.

Unge o forma termorezistena cu unt si tapeteaz-o cu pesmet.

Pune amestecul de branza si cartofi. Din loc in loc, pune cate o bucata de peste si o felie de lamaie.

Deasupra asaza restul de unt taiat cubulete si lasa la cuptor la foc moderat, 30 de minute.

Budinca de peste

Budinca de peste

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.