Budinca cu praz si paine
PrinteazaBudinca cu praz si paine din: praz, conopida, paine, lapte, oua, smantana, cimbru, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- un fir praz
- 1/2 căpăţână conopidă
- 4 felii pâine veche de o zi
- 100 ml lapte
- 4 ouă
- 150 ml smântână
- puţin cimbru
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Budinca cu praz si paine: Conopida se rupe bucheţele care se fierb 5 minute în apă cu sare. Prazul se taie rondele care se călesc în ulei. Pâinea se înmoaie în lapte.
Intr-un vas de cuptor se pun legumele si pâinea printre ele. Se bat ouăle cu smântână, sare şi piper şi se toarnă peste ingrediente.
Se adaugă cimbrul şi se lasă 25 de minute la cuptor.
Pofta buna!