Budinca de praz

Printeaza

Budinca de praz

Ingrediente:

  • 3-4 fire de praz
  • 100 g unt sau untură
  • 250-300 g brinză
  • 3-4 ouă
  • zahăr

Mod de preparare:

Budinca de praz: Alegem praz alb, îl curăţăm, îl spălăm şi îl tăiem în rondele subţiri. înfierbîntăm într-o cratiţă unt sau untură.

Punem în ea prazul, amestecînd din cînd în cînd. Cînd prazul a căpătat culoare aurie şi aromă plăcută şi zeama a scăzut, luăm cratiţa de pe plită.

Radem brînza desărată, ba­tem ouăle, amestecăm brînza cu prazul şi cu ouăle. Presărăm şi puţin zahăr.

Mai departe procedăm ca la budinca de spanac.

Cine doreşte, pune în cratiţa cu unt fierbinte o ceapă tăiată în felii subţiri.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Buna. De fapt e bun prazul in orice preparat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.