Budinca quattro formaggi

Printeaza

Budinca quattro formaggi din: malai, apa, sare, gorgonzola, mozzarella, cascaval, parmezan, smantana, ulei, pasta de tomate, nucsoara.

Ingrediente:Budinca quattro formaggi

  • 300 g mălai
  • 1,5 l apă
  • 1/4 linguriţă cu sare
  • 100 g gorgonzola
  • 100 g mozzarella
  • 50 g caşcaval Emmenthaler
  • 50 g parmezan
  • 250 ml smântână
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 1-2 linguri cu pastă de tomate
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Prepară o mămăligă, răstoarn-o într-o tavă mică şi las-o la răcit. Intre timp, încălzeşte la bain-marie uleiul amestecat cu smântână dulce. Adaugă brânzeturile după 10 minute.

Lasă să se topească şi amestecă până când sosul devine cremos. La final, adaugă un praf de nucşoară.

Pune jumătate din sos într-o tavă şi aşază jumătate din mămăliga tăiată pe orizontală. Adaugă restul de sos peste mămăliga tăiată şi pune un capac din mămăliga rămasă. Deasupra pune un strat generos de pastă de roşii şi dă la cuptor 10 minute

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.