Budinca de anghinare cu spanac si branza brie din: spanac, unt, lapte, zahar, sare, piper, anghinare, usturoi, patrunjel, otet, branza brie, crema de branza, parmezan. Ingrediente: 350gr spanac, tocat 3 ½ linguri unt 2 linguri de faina 1 ½ cani lapte ¼ lingurita de zahar Sare si piper dupa gust 10-12 inimi de anghinare, […]
Budinca de spanac cu branza
PrinteazaBudinca de spanac cu branza din: spanac, margarina, branza de vaci, telemea, cascaval, sare, piper, foaie de taitei.
- 2 kg de spanac
- 1/2 pachet de margarina
- 250 g branza de vaci
- 100 g telemea sau cascaval
- sare si piper
- 1 foaie de taitei
Mod de preparare:
Fierbi spanacul si il toci cu 1 lingura de lemn.
Combini branza cu cascavalul, pui margarina, sare, piper si omogenizezi totul foarte bine.
Adaugi in compozitie si spanacul fiert. Pregatesti separat o foaie de taitei.
Ungi tava,pui foaia de taitei cu marginile mult petrecute si torni compozitia.
Acoperi cu partea libera a foii si dai budinca la cuptor pentru 20-25 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Budinca cu branza si spanac
Budinca cu branza si spanac din: urda sarata, branza dulce de vaci, lapte, unt, faina, pesmet, oua, smantana, spanac, ceapa verde, usturoi verde, sare, piper. Ingrediente: 200 g urda sarata 50 g branza dulce de vaci 200 ml lapte 2 linguri unt 2 linguri faina 1 lingura pesmet 5 oua 150 ml smantana 1 legatura […]
Budinca de spanac cu migdale
Budinca de spanac cu migdale din: spanac, franzela, lapte, smantana, telemea, cascaval, migdale, oua, unt, pesmet, faina, sare, piper. Ingrediente: 500 g piure de spanac 3 felii de franzelă 150 ml lapte 200 ml smântână groasă 2 linguri telemea de oi rasă 100 g caşcaval ras 1 lingură migdale 6 ouă 20 g unt 3 linguri […]
Budinca de macaroane cu spanac
Budinca de macaroane cu spanac din: macaroane, spanac, ou, unt, branza de vaci. Ingrediente: 50 g macaroane 100 g spanac fiert 1 ou 10 g unt 1 lingură branza de vaci Mod de preparare: Se fierb macaroanele în apă, se scurg, se clătesc şi se strecoară din nou. Spanacul fiert se toacă mărunt şi […]