Budinca de spanac cu branza

Printeaza

Budinca de spanac cu branza din: spanac, margarina, branza de vaci, telemea, cascaval, sare, piper, foaie de taitei.

Ingrediente:Retete_5

  • 2 kg de spanac
  • 1/2 pachet de margarina
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g telemea sau cascaval
  • sare si piper
  • 1 foaie de taitei

 

Mod de preparare:

Fierbi spanacul si il toci cu 1 lingura de lemn.

Combini branza cu cascavalul, pui margarina, sare, piper si omogenizezi totul foarte bine.

Adaugi in compozitie si spanacul fiert. Pregatesti separat o foaie de taitei.

Ungi tava,pui foaia de taitei cu marginile mult petrecute si torni compozitia.

Acoperi cu partea libera a foii si dai budinca la cuptor pentru 20-25 de minute.

 

Pofta buna!


poate iti place si:

Reteta zilei: Budinca de anghinare cu spanac si branza brie

Budinca de anghinare cu spanac si branza brie din: spanac, unt, lapte, zahar, sare, piper, anghinare, usturoi, patrunjel, otet, branza brie, crema de branza, parmezan.   Ingrediente: 350gr spanac, tocat 3 ½ linguri unt 2 linguri de faina 1 ½ cani lapte ¼ lingurita de zahar Sare si piper dupa gust 10-12 inimi de anghinare, […]

Budinca cu branza si spanac

Budinca cu branza si spanac din: urda sarata, branza dulce de vaci, lapte, unt, faina, pesmet, oua, smantana, spanac, ceapa verde, usturoi verde, sare, piper. Ingrediente: 200 g urda sarata 50 g branza dulce de vaci 200 ml lapte 2 linguri unt 2 linguri faina 1 lingura pesmet 5 oua 150 ml smantana 1 legatura […]

 

Budinca de spanac cu migdale

Budinca de spanac cu migdale

Budinca de spanac cu migdale din: spanac, franzela, lapte, smantana, telemea, cascaval, migdale, oua, unt, pesmet, faina, sare, piper. Ingrediente: 500 g piure de spanac 3 felii de franzelă 150 ml lapte 200 ml smântână groasă 2 linguri telemea de oi rasă 100 g caşcaval ras 1 lingură migdale 6 ouă 20 g unt 3 linguri […]

Budinca de macaroane cu carne tocata de vita

Budinca de macaroane cu spanac

Budinca de macaroane cu spanac din: macaroane, spanac, ou, unt, branza de vaci. Ingrediente: 50 g macaroane 100 g spanac fiert 1 ou 10 g unt 1 lin­gură branza de vaci   Mod de preparare: Se fierb macaroanele în apă, se scurg, se clă­tesc şi se strecoară din nou. Spanacul fiert se toacă mărunt şi […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.