Cascavalul se rade. Cartofii se taie rondele. In smantana fierbinte se adauga sare, piper si se incalzeste, fara sa dea in clocot.
In forma unsa cu unt se pune un strat de cartofi, se presara cu cascaval, apoi alt strat de cartofi, iarasi se presara cu cascaval, se toarna smantana si se coace pana se rumeneste
La servire, budinca se pune pe un platou, peste ea se toarna sos de tomate si se orneaza cu verdeata.
Budinca din branza cu nuci din: brânză de vaci, coaja rasă de lămâie, oua, zahăr, stafide, fulgi de ciocolată, nuci, zahăr vanilat. Ingrediente: 1 kg brânză de vaci coaja rasă de la 2 lămâi 6-8 gălbenuşuri 300 g zahăr 100 g stafide fulgi de ciocolată nuci tocate fin 1 plic de zahăr vanilat Mod […]
Budinca de galbiori cu usturoi din: galbiori, sare, vanata, praz, rosii, ceapa, usturoi, ulei, supa de legume, oua, Gouda. Ingrediente: 500 g gălbiori sare 1 vânătă 1 tijă de praz 3 roşii cărnoase 1 ceapă 1 căţel de usturoi 3 linguri de ulei 200 ml supă de legume 2 ouă 130 g brânză Gouda proaspăt […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce tare arata budinca asta 🙂
Arata foarte bine!