Budinca de taitei cu branza de vaci

Printeaza

Budinca de taitei cu branza de vaci din: taitei, ou, zahar, lapte, branza, lamaie, sare, unt.

Ingrediente:Budinca de taitei cu branza de vaci

  • 200 g tăiţei
  • 1 albuş
  • 1 lingură cu zahăr
  • 1 pahar cu lapte
  • 100 g brânză dulce de vaci
  • coajă de lămâie
  • sare
  • 1 limguriţă cu unt

 

Mod de preparare:

Fierbeţi tăiţeii în apă care clocoteşte 15 minute, trageţi vasul de pe foc şi acope­riţi pentru 10 minute. Spălaţi cu apă rece, scurgeţi tăiţeii, împărţiţi-i în două.

Aşezaţi o  parte în formă de sticlă unsă cu unt, presăraţi brânză, pe care aţi amestecat-o cu coajă de lămâie, sare şi allbuş bătut spumă.

Acoperiţi cu tăiţeii rămaşi, umpleţi cu lapte nefiert şi fierbeţi în bain-marie 30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.