Budinca de taitei cu branza de vaci
PrinteazaBudinca de taitei cu branza de vaci din: taitei, ou, zahar, lapte, branza, lamaie, sare, unt.
- 200 g tăiţei
- 1 albuş
- 1 lingură cu zahăr
- 1 pahar cu lapte
- 100 g brânză dulce de vaci
- coajă de lămâie
- sare
- 1 limguriţă cu unt
Mod de preparare:
Fierbeţi tăiţeii în apă care clocoteşte 15 minute, trageţi vasul de pe foc şi acoperiţi pentru 10 minute. Spălaţi cu apă rece, scurgeţi tăiţeii, împărţiţi-i în două.
Aşezaţi o parte în formă de sticlă unsă cu unt, presăraţi brânză, pe care aţi amestecat-o cu coajă de lămâie, sare şi allbuş bătut spumă.
Acoperiţi cu tăiţeii rămaşi, umpleţi cu lapte nefiert şi fierbeţi în bain-marie 30 minute.
Pofta buna!