Budinca de taitei cu oua si carne

Printeaza

Budinca de taitei cu oua si carne din: taitei, oua, unt, carne fiarta, branza, suc de rosii, sare.

Ingrediente:

  • 200 g taitei sau spaghete
  • 2-3 oua
  • 1 lingura cu unt
  • 100 g carne fiarta sau sunca
  • 2 linguri cu branza rasa
  • 1 ceasca de suc de rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb taiteii in apa cu sare 20 minute. Se scot si se scurg, apoi se pun intr-o forma rotunda unsa cu unt.

Se goleste mijlocul formei tragand taiteii pe margine.

Se fierb ouale 3-4 minute, se tin in apa rece, se curata si se pun in mijlocul formei.

Peste oua se pune carnea taiata fasii subtiri si branza rasa.

Se toarna sucul de rosii peste tot continutul, se sareaza si se tine forma in cuptor 15 minute la foc viu.

Mancarea se serveste direct din forma, taiata felii mari, dupa ce s-a racit putin sau se rastoarna pe o farfurie rece destul de intinsa. Se serveste calda.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.