Budinca cu telemea si nucsoara
PrinteazaBudinca cu telemea si nucsoara din: paste, oua, nucsoara, marar, ulei, telemea, sare, piper.
- 500 g paste
- 6 oua
- 1 lingurita nucsoara, optional
- 1 legatura marar
- 1 lingura ulei
- 300 g telemea
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă cu puţină sare.
Fărâmiţezi brânza cu o furculiţă şi o amesteci cu ouăle bătute bine, mărarul tocat, sarea, piperul şi nucşoara.
Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei, aşezi un strat de paste, apoi unul de compoziţie de ouă cu brânză şi continui aşa până termini ingredientele.
Ultimul strat trebuie să fie de ou cu brânză. Bagi la cuptorulîncinsîn prealabil şi laşi 20 de minute. Budinca o poţi servi caldă sau rece.
Budinca cu telemea si nucsoara
Pofta buna!