Budinca de telina

Printeaza

Budinca de telina din: unt, telina, pesmet, cascaval, sunca presata, smantana, oua.

 

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 1 ţelină fiartă
  • 100 g pesmet
  • 300 g caşcaval
  • 200 g şuncă presată
  • 150 g smântână
  • 2 oua

 

Mod de preparare:

Se unge vasul cu unt şi se presară caşcavalul ras.

Peste caşcaval punem intercalat rondele de ţelină fiartă, iar peste ţelină punem şuncă tăiată cubuleţe mici.

Peste şuncă adăugăm pesmetul şi deasupra punem smântâna bătută cu două ouă, sare, piper după gust.

Dăm la cuptorul încins timp de 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Budinca de telina cu carne si orez

Budinca de telina cu carne si orez din: telina, carne, smantana, orez, ceapa, oua, unt, pesmet, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 7-8 ţeline 300 g carne de porc 300 g carne de vită 250 g smântână 100 g orez 5 ouă 2 cepe 100 g unt sau margarină o lingură pesmet verdeaţă (mărar şi pătrunjel) tocată […]

 

Coleslaw cu Țelină și Morcov

Coleslaw cu Țelină și Morcov: Este o salată crocantă și revigorantă, perfectă pentru a însoți o varietate de feluri de mâncare. Această rețetă combină prospețimea țelinei și dulceața morcovilor, oferind o explozie de arome și texturi care sunt atât delicioase, cât și nutritive. Ideală pentru picnicuri, grătare sau prânzuri rapide, această salată este ușor de […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.