Budinca de varza cu sos

Printeaza

Budinca de varza cu sos din: varza, smantana, cascaval, oua, pesmet, piper,unt, sare, marar, sos de rosii, sos de smantana.

Ingrediente:Budinca de varza cu sos

  • 1 varză
  • 80 g smântână
  • 150 g caşcaval ras
  • piper
  • 2 linguri pesmet
  • 3 ouă
  • 3 linguri unt
  • sare
  • 1 legătură mărar tocat
  • sos de roşii, opţional
  • sos de smântână, opţional

 

Mod de preparare:

Tai varza în patru şi o pui la fiert în apă cu sare, aproximativ 10 minute, o laşi la răcit, o tai fideluţă şi o mai ţii, dacă e cazul, la scurs.

Baţi ouăle, le amesteci cu smântână, adaugi varza, pesmetul, caşcavalul, mărarul, 2 linguri de unt topit şi omogenizezi bine. Dacă vrei, mai presari sare şi piper, după gust.

Ungi un vas termorezistent cu o lingură de unt, torni compoziţia şi dai la cuptor până când se rumeneşte. O serveşti ca atare sau cu sos de smântână ori de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.