Budinca de varza cu tocatura de soia

Printeaza

Budinca de varza cu tocatura de soia din: varza murata, ceapa, ulei, granule de soia, morcovi, ardei iute, bulion, sare, cimbru.

Ingrediente:

  • 1 varză murată
  • 2 cepe
  • 1 pahar cu ulei
  • 200 g granule de soia
  • 2 morcovi
  • 1 tardei iute tocat
  • 2-3 linguri cu bulion de roşii
  • sare
  • cimbru

 

Mod de preparare Budinca de varza cu tocatura de soia:

Spălaţi varza şi lăsaţi-o în apă călduţă pentru 20 min, apoi scurgeţi în sită şi tocaţi mărunt.

Puneţi varza într-o cratiţă mare cu 1 pahar de ulei, căliţi-o împreună cm 1 ceapă tocată fin. Condimentaţi cu ardei iute tocat mărunt, bulion de roşii şi ciimbru.

Fierbeţi granulele de soia cu apă caldă 1/4 oră, scurgeţi în sită, amestecaţi cu 1 ceapă tocată fin şi morcovii trecuţi pe răzătoarea mică. Frământaţi amestecul 2-3 min.

Ungeţi cu ulei o formă de sticlă termorezistentă, puneţi un strat de varză călită, acoperiţi cu tocătură de soia.

Ultimul strat este de varză. Desfaceţi în apă caldă 11 lingură de bulion, turnaţi peste budincă.

Puneţi forma în cuptor pentru 1/2 oră. Serviţi budinca tăiată felii mari, lângă pâine de casă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.