Spaghete cu Pesto de Busuioc și Nuci – O Rețetă Italiană Autentică din: spaghete, busuioc, nuci, usturoi, parmezan, ulei, sare, piper, suc de lamaie. Descoperă savoarea autentică a Italiei cu această rețetă de spaghete cu pesto de busuioc și nuci, o variantă delicioasă și nutritivă a clasicului pesto Genovese. Această combinație îmbogățită cu nuci adaugă […]
Budinca cu visine, branza si vanilie
PrinteazaBudinca cu visine, branza si vanilie din: chifle, visine, lapte, unt, zeama de lamaie, oua, esenta de vanilie, zahar, branza de vaci.
Ingrediente:
- 4 chifle
- 500 g vişine
- 250 ml lapte
- 50 g unt
- zeama de la o lămâie
- 3 ouă
- 1 fiolă esenţă de vanilie
- 100 g zahăr
- 200 g brânză de vaci
Mod de preparare:
Tai chiflele bucăţi mici, le pui într-un castron şi torni laptele peste ele. Freci brânza cu zahăr, esenţa de vanilie, ouăle bătute bine şi zeama de lămâie. Omogenizezi totul cu pâinea înmuiată.
Dacă rezultă o compoziţie prea fluidă, poţi adăuga 1 lingură pesmet. într-o formă rotundă, unsă cu unt şi tapetată cu făină, torni jumătate din compoziţia cu brânză şi adaugi jumătate din vişinele curăţate de sâmburi.
Adaugi şi restul de brânză şi deasupra vişinele rămase. Coci în cuptorul preîncălzit, circa 10 rilinute. După coacere, presari budinca cu zahăr pudră.
Budinca cu visine, branza si vanilie
Pofta buna!
Spaghete cu Pesto de Busuioc și Nuci