Bulete de branza cu legume
PrinteazaBulete de branza cu legume din: dovlecei, ardei capia, ceapa, usturoi, branza de vaci, smantana, fulgi de porumb, ulei, rosii, piper, sare, patrunjel si vanata.
- 2 dovlecei
- 2 ardei capia
- 2 cepe albe
- 2 catei de usturoi
- 500 g branza de vaci
- 100 g smantana
- 50 g fulgi de porumb
- 100 ml ulei
- 3 rosii
- piper
- sare
- patrunjel
- sos de rosii
- 1 vanata
Mod de preparare:
Speli vânătă, o tai în felii sau în cuburi, dovleceii îi tai rondele sau în bucăţi mici. Ardeii îi cureţi de seminţe şi îi tai cuburi. Tai cepele peştişori, iar usturoiul felii.
Incingi uleiul, adaugi ceapa, ardeii şi dovleceii şi le căleşti până se înmoaie. Adaugi usturoiul şi vânătă şi condimentezi, apoi laşi la prăjit până devin aurii.
Adaugi roşiile tăiate cuburi, pătrunjelul tocat şi mai ţii pe foc încă 5 minute. Brânza de vaci o amesteci cu smântână, sare, piper şi pătrunjel tocat după gust.
Formezi biluţe, le treci prin fulgii de porumb sfărâmaţi şi le mai dai la rece minimum 20 de minute. Serveşti buletele alături de legumele calde, ca atare sau cu sos de roşii.
Bulete de branza cu legume
Pofta buna!