Bulete cu branza cheddar
PrinteazaBulete cu branza cheddar din: branza cheddar, branza de vaci, unt, usturoi, mustar picant, ceapa, sos de soia, nuca, fistic, patrunjel, andive, suc de lamaie, sare, piper.
- 750 g branza cheddar
- 100 g branza de vaci
- 125 g unt
- doi catei de usturoi
- o lingurita cu mustar picant
- o ceapa alba mica
- o lingurita cu sos de soia
- 175 g miez de nuca
- 100 g fistic
- o legatura de patrunjel
- 3 andive
- o lingura cu suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Miezul de nuca se prajeste usor la cuptor, se curata de coji si se toaca marunt. Se pun intr-un bol si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol separat se amesteca branza de vaci cu untul, sare si piper dupa gust, sosul de soia si mustarul picant. Se adauga ceapa taiata bucati si usturoiul taiat in jumatati.
Se presara branza cheddar data prin razatoare, se adauga sucul de lamaie si se paseaza totul cu un blender. Se adauga miezul de nuca si fisticul tocat marunt si se amesteca bine cu o lingura pana se omogenizeaza compozitia si s-au incorporat ingredientele.
Din amestec se formeaza bile potrivit de mari, se trec prin patrunjelul spalat si tocat marunt, apoi se acopera cu folie de plastic si se introduc la rece pentru minim o ora. Se scot bilele de branza de la rece cu circa 20 de minute inainte de a fi servite, se aseaza pe frunze de andive si se servesc.
Bulete cu branza cheddar
Pofta buna!