Bulete cu fasole

Printeaza

Bulete cu fasole din: fasole, cartof, morcov, ceapa, usturoi, faina, ulei, pesmet.

Ingrediente:

  • 400 g fasole roşie boabe de la conservă
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă de usturoi praf
  • 4 linguri de pesmet
  • 3 linguri de făină
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bulete cu fasole: Pune la fiert păstârnacul, morcovul, cartoful şi ceapa.

Când sunt gata, scurge-le şi pasează toate legumele împreună cu fasolea scursă, astfel încât amestecul rezultat să fie dens.

Adaugă uleiul, făina, praful de usturoi şi potriveşte de sare şi piper.

Modelează compoziţia sub formă de sfere, dă-le prin pesmet, aşază-le într-o tavă şi rumeneşte-le la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Vinurile Vega Sicilia: Istoria și Secretele unui Vin de Legendă

Vinurile Vega Sicilia: Istoria și Secretele unui Vin de Legendă. Vega Sicilia, situat în regiunea Ribera del Duero din Spania, este cunoscut pentru producția sa de vinuri roșii de excepție, cu o istorie care datează din 1864. Unicul și Valbuena 5º sunt două dintre etichetele sale cele mai renumite, ambele fiind apreciate pentru complexitatea, structura […]

Hidromel Tradițional: Cum Să Prepari Băutura Acasă

Hidromel Tradițional: Cum Să Prepari Băutura Acasă din: miere, apa, drojdie. Hidromelul, cunoscut și sub denumirea de “băutura zeilor”, este una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice din lume, apreciată pentru simplitatea și puritatea sa. Această rețetă de Hidromel Tradițional este o odă adusă metodelor ancestrale, combinând doar miere de calitate superioară și apă pentru […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.