Bulete cu fasole

Printeaza

Bulete cu fasole din: fasole, cartof, morcov, ceapa, usturoi, faina, ulei, pesmet.

Ingrediente:

  • 400 g fasole roşie boabe de la conservă
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă de usturoi praf
  • 4 linguri de pesmet
  • 3 linguri de făină
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bulete cu fasole: Pune la fiert păstârnacul, morcovul, cartoful şi ceapa. Când sunt gata, scurge-le şi pasează toate legumele împreună cu fasolea scursă, astfel încât amestecul rezultat să fie dens.

Adaugă uleiul, făina, praful de usturoi şi potriveşte de sare şi piper. Modelează compoziţia sub formă de sfere, dă-le prin pesmet, aşază-le într-o tavă şi rumeneşte-le la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.