Bulete cu fasole
PrinteazaBulete cu fasole din: fasole, cartof, morcov, ceapa, usturoi, faina, ulei, pesmet.
Ingrediente:
- 400 g fasole roşie boabe de la conservă
- 1 cartof
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 1 ceapă
- 1 linguriţă de usturoi praf
- 4 linguri de pesmet
- 3 linguri de făină
- 3 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Bulete cu fasole: Pune la fiert păstârnacul, morcovul, cartoful şi ceapa. Când sunt gata, scurge-le şi pasează toate legumele împreună cu fasolea scursă, astfel încât amestecul rezultat să fie dens.
Adaugă uleiul, făina, praful de usturoi şi potriveşte de sare şi piper. Modelează compoziţia sub formă de sfere, dă-le prin pesmet, aşază-le într-o tavă şi rumeneşte-le la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!