Bulete cu mozzarella

Printeaza

Bulete cu mozzarella din: drojdie, lapte, faina, ulei, sare, oua, pesmet si mozzarella.

Ingrediente:Bulete_cu_mozzarella

  • 25 g drojdie
  • 125 ml lapte
  • 275 g faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 2 oua
  • un ou pentru uns
  • 150 g pesmet
  • 500 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Drojdia se amestecă cu laptele călduţ si o lingură de făină. Se lasă la dospit, lângă o sursă de căldură. Restul de făină se cerne separat în alt bol, se adaugă sarea, ouăle, uleiul, restul de lapte si maiaua. Se frământă si se lasă să crească aproximativ o oră.

Se scot bucăţile de mozzarella din zer şi se scurg pe şervet absorbant. Se întinde aluatul într-o foaie subţire si se taie. Se îmbracă bucăţile de mozzarella în aluat. Se ung cu ou bătut şi se trec prin pesmet. Se prăjesc în ulei încins.

Bulete cu mozzarella

Bulete_cu_mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.